• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
Milonga-locaties

Milonga-locaties

Wij hebben spectaculaire locaties gevonden om tijdens TFG ’24 te dansen! Daar zijn wij ongelooflijk trots op. Hiermee kunnen wij jullie niet alleen een geweldige danservaring bieden, maar tegelijkertijd laten ervaren hoe schitterend onze mooie stad is.

Onze festival-opening zal plaatsvinden in het, volgens sommige, meest iconische gebouw van de stad; het Forum. Wij geven met de ‘Starting with a Bang’- milonga, op vrijdagavond, onze gasten een unieke danservaring met een geweldig uitzicht over de stad.

Tijdens TFG ’22 hebben wij op de zaterdagmiddag de ‘Non/Neo-milonga’ voor jullie in petto. Wij dansen in het Der Aa-Theater, in hartje centrum nabij de oude loop van de rivier de Aa. In dit oude theater, met een dijk van een historie, wordt het heerlijk dansen.

Op zaterdagavond vindt de “Gran Salon” plaats in de Martinikerk. Dit is werkelijk een magische danslocatie voor tango. Net als in 2022, dansen wij ook dit jaar in de Martinikerk voor een avond en nacht vol heerlijke tangomuziek en -dans.

De afsluitende salon, ‘Going with a Bang!’ houden wij in de Groningse synagoge. De Synagoge van Groningen heeft bewogen verleden. Ooit was de Joodse gemeenschap een bloeiende en stuwende kracht voor de stad Groningen. De tweede wereldoorlog was een triest dieptepunt voor de Joodse gemeenschap en de synagoge. Inmiddels is het gebouw weer in ere hersteld, en biedt ze ruimte voor de cultuur van onze stad. Wij vinden het dan ook een grote eer om in deze ruimte onze passie met elkaar te mogen delen.

X