• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
STAG

STAG

“De Stichting Tango Argentino Groningen (STAG) bestaat sinds 1993 en is onafhankelijk van de dansscholen, de dans-locaties en andere economische dansbelangen in Groningen. Zij is van en voor alle tangodansers en stelt zich als doel de tango op diverse manieren te promoten en een prettig en divers tangoklimaat in Groningen in stand te houden, op korte en lange termijn.”

Beetje saaie tekst, dat zijn we met je eens. In de praktijk betekent het dat we wekelijks een tangosalon organiseren in Salon des Amis (Odd Fellow Huis, Groningen). Dat we, waar mogelijk, de Groningen docenten en tangoscholen ondersteunen in hun activiteiten. Dat we een aantal keren per jaar grote tangosalons organiseren op bijzondere locaties, met live muziek of een nieuwe DJ. We geven periodiek een Nieuwsbrief uit, je hebt korting bij tangoconcerten, en meer. Heeft tango je hart geraakt, dan raden we je aan om donateur te worden van de STAG; we weten hoe het voelt en kunnen je helpen :).

De Stichting Tango Argentino Groningen (STAG) organiseert dit jaar wederom een heerlijk festival weekend! Kom en geniet van maar liefst vier milonga’s en zes workshops! Tangopaar Fausto & Stephanie is van de partij voor workshops en een prachtig optreden. Er zal live muziek zijn en een aantal geweldige internationale DJ’s. Dit alles op de mooiste locaties in gezellig Groningen. Wat wil je nog meer?

  • Voorzitter: Anne-Petra Hazeweyer
  • Penningmeester: Lex Wedemeijer
  • Secretaris: Wietse Verhaar

Vaker tango dansen? Of wil je STAGdonateur worden? Kijk op onze website, kom op vrijdagavond bij ons dansen en leer ons beter kennen. Verbinding is de mooiste kracht van de tango!

X