• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

We gaan weer een geweldig festival beleven, daar zijn wij van overtuigd. Nadat eerder het festival werd georganiseerd door Frank en Nicole, is het stokje nu overgenomen door Stichting Tango Argentino Groningen, om, voor de derde keer inmiddels, het Tango Festival Groningen 2024 te organiseren. Daar zijn wij best wel trots op.

En zo’n groots evenement kunnen we niet alleen doen. Daarvoor steunen we op de belangeloze inzet van vrijwilligers die zich willen inzetten met het inrichten van de dansruimte, bij de ontvangst van onze artiesten, met het verwelkomen van dansers bij de kassa, en voor allerlei andere hand- en spandiensten.

Lijkt het jou ook leuk om mee te werken aan TFG ’24? Dat vinden wij helemaal geweldig! Stuur ons dan een mail en wij nemen contact met je op.

Tags :
X