• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland

Workshops

By Fausto & Stephanie

Workshops

Op deze pagina kun je kiezen voor welke van de zes workshops van Fausto & Stephanie je ticket(s) wilt aanschaffen in de Webshop. Op elk van de drie festivaldagen is er één workshop voor tango, en één andere workshop, voor wals of voor milonga. Tickets zijn uitsluitend te koop per danspaar. En wees er snel bij, want het aantal plaatsen per workshop is gelimiteerd tot maximaal 15 dansparen.
Diverse mensen hebben gemeld dat onze website, en speciaal deze webshop niet goed werkt op tablet of smartphone. Helaas is het ons nog steeds niet gelukt om dit te verhelpen. Hopelijk lukt het kopen van tickets wel, als je een ander apparaat gebruikt? Lukt het niet, of kom je er niet uit, stuur dan een email naar ons contactadres en we regelen het. Want we willen natuurlijk wel graag dat je op ons festival komt!

Alle workshops vinden plaats in de Lutherse Kerk, Haddingestraat 23 (postcode 9711 KC), midden in het historisch centrum van Groningen. We dansen er in de fraaie Luther Zaal, bereikbaar via de kleine poort aan de straat.

Wil je weten welke workshop voor jouw niveau geschikt is? Globaal hanteren we als richtlijn:
– tot 3 jaar danservaring: beginner
– 3 tot 5 jaar danservaring: intermediate
– ruime ervaring van minimaal 5 jaar: advanced

  • Tip: De organisatie van TFG’24 bemiddelt niet tussen leiders en volgers. Mocht je voor de workshops nog geen danspartner hebben en je zoekt er een, plaats dan een oproep op onze facebook-pagina.
  • Tip: heb je,alleen of als paar, interesse in een privé-workshop van Fausto & Stephanie? Het docentenpaar heeft beperkt tijd voor enkele exclusieve privé-workshops. Heb je hiervoor belangstelling, stuur dan bijtijds een email aan ons.
X