• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
Fausto & Stephanie

Fausto & Stephanie

siciliaans Danspaar

Workshops en optreden

Met gepaste trots en een flinke dosis enthousiasme kondigen wij het danspaar aan dat speciaal voor het Tango Festival Groningen 2024 overkomt vanuit Sicili√ę: Fausto & Stephanie.

Fausto en Stephanie vormen een danspaar sinds juli 2011. Na een intensieve voorbereidingsperiode zijn ze toen begonnen om als docenten deel te nemen aan tango-evenementen binnen en buiten Europa. Tot op heden hebben ze lesgegeven in meer dan 31 verschillende landen en 115 steden.

Hun lessen zijn erop gericht hoe je jezelf op een comfortabele manier kunt presenteren aan je danspartner binnen de omhelzing, gebaseerd op logica en natuurlijke bewegingen.

Zij geloven dat verbinding, muzikaliteit en techniek de sleutels zijn om de schoonheid van de tango ten volle te kunnen waarderen. Hun optredens zijn fenomenaal en staan garant voor bewondering en verbazing .

Wil jij een of meer workshops bij dit toppaar volgen? Of wil je hun danskunsten aanschouwen tijdens de Gran Salon? Koop dan via de button hieronder snel je tickets!

X