• volgt
 • info@tango-festival-groningen.nl
 • Stadscentrum, Groningen, Nederland

Algemene voorwaarden

terms & conditions

Algemene voorwaarden

 1. Het TFG-polsbandje voor een pack moet worden gedragen om deel te nemen en toegang te krijgen tot de evenementenlocatie.
 2. Er worden maximaal 250 deelnemers bevestigd. Als het evenement vol is, tonen we dat op de homepage en op Facebook.
 3. Toegang tot het evenement wordt alleen verleend aan bevestigde deelnemers met polsbandje of papieren ticket.
 4. Kaarten aan de deur voor de milonga’s zijn mogelijk beschikbaar als het evenement niet volgeboekt is. Geen tickets aan de deur voor de workshops.
 5. Inschrijven is mogelijk als enkele danser of als koppel voor de milonga’s. Inschrijven voor de workshops is alleen mogelijk in paren – wij koppelen geen individuele dansers tot paren voor workshops. Als je je als single inschrijft voor een workshop, wordt je inschrijving niet in behandeling genomen.
 6. Registratie proces:
  -Vul het aanmeldformulier in. Als je je als koppel inschrijft, is één formulier voldoende voor jullie allebei – jij en je partner zullen dezelfde evenementen hebben gekozen.
  -Je ontvangt binnen 14 dagen een reactie. Als we een inschrijving niet binnen 14 dagen kunnen accepteren, plaatsen we deze op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plaats vrijkomt.
  -Betalingen voor koppels – inschrijvingen met een partner – dienen als één enkele transactie te gebeuren.
  -Een bevestiging van deelname kan pas worden verzonden als de betaling voor beide deelnemers volledig is ontvangen.
  -Nadat de betaling volledig en op tijd is ontvangen, wordt de deelname bevestigd.
 7. Annuleringsvoorwaarden
  -Je kunt bij annulering vóór 15 augustus 2024 een volledige restitutie vragen.
  -Er is geen aanspraak op restitutie voor geboekte tickets na 15 augustus 2024.
  -Je kunt het kaartje aan iemand anders geven. Zo ja, laat het ons dan weten. Passepartout-houders krijgen bij aanvang van hun eerste milonga een polsbandje. De geldigheid hiervan vervalt op het moment dat deze wordt afgedaan of doorgeknipt.
  -Het is niet mogelijk om een koppelinschrijving voor de workshops te wijzigen in een enkele inschrijving. Annulering is alleen mogelijk voor beiden.
  -Binnen twee weken voor het evenement kunnen we geen verzoeken met betrekking tot annuleringen of verandering van partner in behandeling nemen. Daarom is restitutie of wijziging van partner dan niet meer mogelijk.
  -Mocht het evenement door de organisatie worden geannuleerd vanwege bijvoorbeeld Covid-beperkingen of andere omstandigheden die leiden tot annulering van het evenement, dan kunnen alle tickets 100% worden terugbetaald.
 8. Door je in te schrijven voor dit evenement ga je akkoord met de huisregels van de evenementenlocatie en organisator. Foto’s en videomateriaal van het evenement en de deelnemers mogen worden geproduceerd en gepubliceerd. Bij gevaarlijk, respectloos of storend gedrag behoudt de organisatie zich het recht voor de deelname op te schorten. Elke dansstijl is welkom zolang deze op een respectvolle en veilige manier wordt uitgevoerd naar andere dansparen. We moedigen deelnemers aan om de bekende tango codigos en cabeceo/mirada te respecteren.
 9. Als je nog vragen hebt die hierboven niet zijn behandeld, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@tango-festival-groningen.nl. Houd er rekening mee dat we geen telefoon-, sms-, Facebook-, Messenger- of WhatsApp-communicatie ondersteunen met betrekking tot het registratieproces
X