• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
Milonga-locaties

Milonga-locaties

Wij hebben spectaculaire locaties gevonden om tijdens TFG ’24 te dansen! Daar zijn wij ongelooflijk trots op. Hiermee kunnen wij jullie niet alleen een geweldige danservaring bieden, maar tegelijkertijd laten ervaren hoe schitterend onze mooie stad is.

Tijdens TFG ’22 hebben wij op de zaterdagavond onze “Gran Salon” gehouden in de Martinikerk. Dit bleek werkelijk een magische danslocatie voor tango. Ook dit jaar zullen wij daarom de Martinikerk weer bezoeken voor een avond en nacht vol heerlijke tangomuziek en -dans.

Ben jij benieuwd welke locaties wij nog meer zullen aandoen? Hou onze website dan goed in de gaten. De komende periode zullen wij ook de andere danslocaties bekend maken.

X