• volgt
  • info@tango-festival-groningen.nl
  • Stadscentrum, Groningen, Nederland
Fausto & Stephanie

Fausto & Stephanie

Met trots en blijdschap presenteren wij jullie: Fausto & Stephanie.

Fausto & Stephanie zijn dit jaar als gastpaar aanwezig op TFG ’24. Dit internationaal beroemd en geprezen danspaar heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Zij vormen een paar sinds 2011 en reizen sindsdien de wereld over. Inmiddels hebben zij in 31 landen ruim 115 steden aangedaan om lessen te geven en optredens te verzorgen.

Hun lessen zijn gericht op hoe je jezelf op een comfortabele manier kunt positioneren en verhouden tot je partner binnen de omhelzing (de ’embrace’), gebaseerd op logica en natuurlijke bewegingen. Zij werken vanuit het principe dat verbinding, muzikaliteit en techniek de sleutels zijn om de schoonheid van de tango ten volle te kunnen waarderen.

Zij gaan bij ons Tango Festival Groningen zes workshops verzorgen, voor een gelimiteerd aantal dansparen. Dus wees er op tijd bij, en koop samen met je danspartner het ticket om als danspaar deel te nemen aan een van deze workshops.

Zij zullen natuurlijk ook een spetterend tango-optreden voor ons geven tijdens de Gran Salon op de zaterdagavond. Dit mag je echt niet missen!

Tags :
X